Sluit je dag ontspannen af met yoga

Over het algemeen bouwen we allemaal in meer of mindere mate lichamelijke en geestelijke spanning op. Heb je in het leven een balans gevonden waarin je opgebouwde spanning ook weer loslaat, dan voel je je veerkrachtig en weerbaar. Maar wanneer spanning zich opstapelt en bij je blijft, gaat je mentale weerbaarheid achteruit en zal de spanning zich ook in het lichaam vastzetten. 

Opgebouwde spanning belemmert de ruimte voor doorstroming en flexibiliteit van lichaam en geest. In de avondles die ik geef creëer je op een milde manier ruimte in het lichaam om zo spanning te kunnen loslaten. Ook ademhalingsoefeningen, meditatie en uitgebreide eindontspanning/Yoga Nidra zijn onderdeel van een les. Het zenuwstelsel komt tot rust zodat je fysiek en mentaal herstelt.

Omdat ik de les vanuit huis geef via Zoom, kun je in je vertrouwde eigen ruimte volledig tot ontspanning komen zonder dat je daarna nog een reis naar huis hoeft te maken.  

Niet bekend met Zoom? Laat je dat niet weerhouden, ik loods je door de eerste stappen heen.

Praktisch

Wanneer: elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.00.

Waar: op een yogamat in je eigen huis, via internet (je ontvangt een Zoom-uitnodiging). Ik geef de les vanuit onze woonkamer.

Prijs: ik werk met een 10-lessenkaart van 90 euro. Deze kaart is dertien weken geldig. Eerst kijken of het iets voor je is? Ontvang twee proeflessen voor 10 euro.

Contact: geef je op via info@joycevergouwe.nl 

logo Gioia yoga