Volle maan

Yoga in het ritme van de maan

Iedereen heeft zo zijn ‘goede’ en ‘minder goede’ dagen. Dat is volstrekt natuurlijk. Wat als ik je vertel dat je daar zelf(s) een ritme in kan ontdekken, en dat de verschillende standen van de maan je daarbij kunnen helpen. Met gevolg dat die dagen je niet meer ‘overkomen’, maar logisch passen bij jouw natuur.

Als dat je nieuwsgierigheid wekt, dan ben ik op zoek naar jou! 

Vanaf woensdag 29 september stap ik vijf weken met een groep deelnemers op de mat voor een yogales en onderzoekt ieder voor zich zijn of haar persoonlijke ritme in relatie tot het natuurlijke ritme van de maan. Na de les is er tijd voor persoonlijke interactie. Je leert de kwaliteiten van de verschillende maanstanden kennen en hoe je deze kwaliteiten vóór je kunt laten werken met behulp van yoga. Dit traject is voor volwassenen van alle leeftijden. 

Ben jij klaar voor een boeiende ontdekkingsreis en meer zelfinzicht? Geef je dan op via info@ joycevergouwe.nl o.v.v. Yoga in het ritme van de maan.

Tot snel!

Praktisch

Wanneer: 29 september, 6, 13, 20 en 27 oktober van 20.00 tot 21.15.

Waar: op een yogamat in je eigen huis, via internet (je ontvangt een Zoom-uitnodiging). Ik geef de les vanuit onze woonkamer.

Prijs: 45 euro.

Foto door Griffin Wooldridge via Pexels